| sadowod.com | vivaspb.com |

Η Ουκρανία θα ενισχύσει τη στρατιωτική της παρουσία στην Αζοφική Θάλασσα

Γράφτηκε από τον/την Admin1 . ΠΟΛΙΤΙΚΗ

AzovSeaMilitary0

AzovSeaMilitary0

Στο εγγύς μέλλον, η Ουκρανία θα αυξήσει την ομάδα των πλοίων στις δυνάμεις της Αζοφικής Θάλασσας, όπως και το Σώμα των Πεζοναυτών και το πυροβολικό.

Αυτό δήλωσε ο διοικητής των Ναυτικών Δυνάμεων της Ουκρανίας, ναύαρχος Ιγκόρ Βορόντσενκο στα πλαίσια της κοινής διοίκησης και εκπαίδευσης του προσωπικού των Ναυτικών Δυνάμεων της Ουκρανίας με άλλες στρατιωτικές μονάδες και υπηρεσίες επιβολής του νόμου «Θύελλα - 2018».

Για τις ασκήσεις υπό την ηγεσία του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες ξεκίνησαν στις 28 Αυγούστου, εκτός από το Ναυτικό της Ουκρανίας, συμμετείχαν μονάδες των Χερσαίων δυνάμεων, των Πολεμικών Αεροποριών, των Ειδικών Λειτουργικών Δυνάμεων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, της Κρατικής Υπηρεσίας Συνόρων της Ουκρανίας, της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας και της Κρατικής Ειδικής Υπηρεσίας Μεταφορών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας.

Η εκδήλωση εκπονείται σε δύο στάδια: τη διαχείριση στρατευμάτων (δυνάμεων) κατά τη διάρκεια των ενεργειών αεροπορικής άμυνας και σταθεροποίησης και κατά τη διάρκεια της άμυνας της ακτής της Μαύρης Θάλασσας. Σύμφωνα με τον Βορόντσενκο "οι ασκήσεις για τη διαχείριση ορισμένων ομάδων στρατευμάτων στην απόκρουση ένοπλης επιθετικότητας από τη ναυτική κατεύθυνση διεξάγονται με στόχο τη βελτίωση των πρακτικών δεξιοτήτων των διοικητών, τη λήψη αποφάσεων και την επεξεργασία των καθηκόντων στο εν λόγω θέμα". Επίσης έχουν πραγματοποιηθεί η μετακίνηση των ναυτικών μονάδων αεροπορίας σε ένα αεροδρόμιο πεδίου και η αναπλήρωση όλων των τύπων πυρομαχικών από μονάδες υποστήριξης.


Μετάφραση: Άννα Μανιάτη


Πηγή