| sadowod.com | vivaspb.com |

Το βίντεο των Coldplay από τους Ουκρανούς clipmakers ανταμείφθηκε με το βραβείο του MTV

Γράφτηκε από τον/την Admin2 . ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Ουκρανικό στούντιο Gloria FX του Δνείπερου και o Ισραηλινός σκηνοθέτης Vanya Heymann έλαβαν το βραβείο του MTV Video Music Awards για τα καλύτερα οπτικά εφέ, στο βίντεο του τραγουδιού «Up & Up», του Βρετανικού συγκροτήματος Coldplay.

Οι ανταγωνιστές του κλιπ «Up & Up» σε αυτή την κατηγορία ήταν το «Pillowtalk» του Zayn, το «Send My Love» από την Adele και το«Сan’t Feel My Face» από το The Weeknd.

Σύμφωνα με τον Διευθύνωντα Σύμβουλο του στούντιο Gloria FX Sergey Mashevskoho, τα περισσότερα πλάνα γυρίστηκαν σε στούντιο του Κιέβου μετά από τις κοινές προσπάθειες της τοπικής production Radioactive και του στούντιο Gloria FX του Δνείπερου.

Η τελετή απονομής των βραβείων, τα οποία απονέμονται κάθε χρόνο σε ερμηνευτές, τα κλιπ των οποίων αναγνωρίστηκαν ως καλύτερα, πραγματοποιήθηκε στις 28 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη.

Το Ουκρανικό στούντιο είχε εργαστεί επίσης πάνω στα οπτικά εφέ και ασχολήθηκε με το post-production κλιπς για λογαριασμό των Kanye West, Marilyn Manson, Muse, Britney Spears, Iggy Azalea, David Guetta και OneRepublic.

Μετάφραση: Ιωάννα Τελιανίδη

Πηγή: global-ukraine-news.org