| sadowod.com | vivaspb.com |

Το Κίεβο θα διοργανώσει τη Eurovision 2017

Γράφτηκε από τον/την Admin2 . ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο γνωστός ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού, θα διεξαχθεί την επόμενη χρονιά στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Τον περασμένο Μάιο, η τραγουδίστρια Τζαμάλα, εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2016, κατετάγη πρώτη και έδωσε στην Ουκρανία τη δυνατότητα να αναλάβει τη διεξαγωγή του διαγωνισμού τραγουδιού για το 2017.

Για την τελική επιλογή της διοργανώτριας πόλης συναγωνίστηκαν το Κίεβο, η Ντίνπρο και η Οδησσός.

Μεταξύ των βασικών απαιτήσεων για το διαγωνισμό ήταν η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, των μελών των αντιπροσωπειών και των επισκεπτών της Eurovision 2017.

Η αρένα της Eurovision θα πρέπει να είναι καλυμμένη με σκέπαστρο και να φιλοξενεί τουλάχιστον 7.000 έως 10.000 θεατές. Το λιγότερο 1.000 δωμάτια στα διπλανά ξενοδοχεία θα πρέπει να έχουν πρόσβαση από όλα τα μέλη των αντιπροσωπειών, σε όλη τη διάρκεια της Eurovision. Περίπου ίδιος αριθμός δωματίων πρέπει να είναι έτοιμα για διαπιστευμένους, εκδηλώσεις τύπου και τελετών του διαγωνισμού.

Οι διοργανωτές αναμένουν τη λειτουργία του Διεθνούς Κέντρου Τύπου για τουλάχιστον 1.550 δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Για εκείνους είναι σημαντικό το ότι υπάρχουν σύγχρονες μεταφορικές υποδομές όπως: Διεθνές αεροδρόμιο, διαθεσιμότητα των τακτικών μεταφορών ανάμεσα στο αεροδρόμιο και στην πόλη, άνετη κυκλοφορία στην πόλη κλπ.

Μετάφραση: Ιωάννα Τελιανίδη

Πηγή: 1