| sadowod.com | vivaspb.com |

Μια μικρή Ουκρανή, νικήτρια του Διεθνούς Διαγωνισμού «Little Miss & Little Mister United World – 2017»

Γράφτηκε από τον/την Admin2 . ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Υπερθέαμα, πολυπολιτισμικότητα, ζωντάνια και πολύ ταλέντο χαρακτήρισαν τη διοργάνωση «International Children’s Olympics of Performing Arts «Golden Laurel 2017»/Festival of Culture and Arts «Little Miss and Little Mister United World 2017» που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. 


Η σκηνή «Μελίνα Μερκούρη» του Βασιλικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης... πλημμύρισε από δεκάδες παιδιά από κάθε γωνιά του πλανήτη, που τραγούδησαν, χόρεψαν, παρουσίασαν τις φορεσιές τους και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, κερδίζοντας δικαίως το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Με κεντρικό θέμα της φετινής διοργάνωσης το «OCEAN  FANTASY», παιδιά ηλικίας 5-17 ετών από 30 χώρες του πλανήτη, μεταξύ αυτών φυσικά και η Ελλάδα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα. 

Σκοπός του διαγωνισμού, πλην της ανάδειξης του ταλέντου, είναι να προάγει τις φιλικές σχέσεις μεταξύ των χωρών των συμμετεχόντων καθώς και να  συμβάλλει στην εξοικείωση με την πολιτιστική κληρονομιά του κάθε τόπου. Το Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού, Μόδας και Τεχνών πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 30 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
 
Οι νικητές των διαγωνισμών

62 ήταν οι συμμετέχοντες των διαγωνισμών «Διεθνές Ταλέντο», «Διεθνές Μοντέλο» καθώς και Ολυμπιακές Τέχνες «Golden Laurel».  Οι νικητές επιλέχθηκαν μεταξύ τεσσάρων ηλικιακών ομάδων: «Μικρή Μις / Μίστερ: 5-6 ετών, Μίνι Μις / Μίστερ: 7-9 ετών, Μικρή Μις: 10-12 ετών και Μις: 13-16 ετών. 

Τους κύριους τίτλους του «Little Miss World 2017 Grand Prix» και «Little Mister World 2017 Grand Prix» κέρδισαν η Ουκρανή, Anna Yakymets (11 ετών) και η Fabian Mario Busuioc από τη Ρουμανία (χρυσό στέμμα και πιστοποιητικό δώρου 500 ευρώ).
 
Τις ασημένιες κορώνες στις υποψηφιότητες «Little Miss World International Talent 2017 Silver Prix» και «Little Mister World International Talent 2017 Silver Prix» κέρδισαν η 10χρονη Kristina Polov από την Εσθονία και ο 15χρονος Ιωάννης Λαζόπουλος από την Ελλάδα.
 
Οι δωδεκάχρονοι Antimaporn Thaimung και Autsavut Seemakupt έλαβαν ασημένιες επίσης κορώνες στις κατηγορίες, «Little Miss World International Model 2017 Silver Prix» και «Little Mister World International Model 2017 Silver Prix».

Η 13χρονη Ρωσίδα, Snezhana Kuznetsova, κέρδισε το βραβείο «Little Miss Kindness 2017»,  ενώ ο συνομήλικός της Dhruv Palnati από την Ινδία το «Little Mister Kindness 2017», κατά την παρουσίαση των κοινωνικών προγραμμάτων του Φεστιβάλ με την επωνυμία, «Ημερολόγιο της Καλοσύνης». Μάλιστα, έλαβαν πιστοποιητικά δώρων αξίας 250 ευρώ.

Τέλος, ο επίτιμος τίτλος «Little Miss Olympic World 2017» πήγε στην επτάχρονη Dilyara Khanzafarov από το Tatarstan.

Ολοι οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την οργανωτική επιτροπή και τους εταίρους του Φεστιβάλ.
 
Οι διοργανωτές και οι υποστηρικτές της κορυφαίας διοργάνωσης

Πρόεδρος και ιδρύτρια του Φεστιβάλ είναι η κα Natalya Kovalyova, καθώς επίσης εκπρόσωποι και οργανωτές στην Ελλάδα ο κ. Κωνσταντίνος Φαναριώτης και η κα Ολγα Παναγιωτίδου. Ολοι τους εργάστηκαν για την καλύτερη οργάνωση και φιλοξενία των αποστολών στη Θεσσαλονίκη, ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντες, τους υποστηρικτές, τους χορηγούς και φυσικά τον κόσμο που παρακολούθησε τις εκδηλώσεις και χειροκρότησε τα παιδιά, και δεσμεύτηκαν γι’ ακόμη περισσότερες εκπλήξεις την επόμενη χρονιά.
 
Χορηγός επικοινωνίας του International Children’s Olympics of Performing Arts «Golden Laurel 2017»/Festival of Culture and Arts «Little Miss and Little Mister United World 2017» ήταν το Life-Events.gr.

Το Grand Hotel Palace 5 * άνοιξε τις πόρτες του σε όλες τις αντιπροσωπείες ενώ το κύριο θέμα του Φεστιβάλ – «Ocean Fantasy», έγινε πραγματικότητα στη σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου (χάρη στους διευθυντές της παράστασης και στο Αθηναϊκό Θεατρικό Θέατρο «Δελφινάκι») ενώ οι προκριματικοί για την ανάδειξη των εκπροσώπων της Ελλάδας, φιλοξενήθηκαν στο Θέατρο «Αλέξανδρος». 

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Σύνδεσμος Επιχειρηματικών Ελλάδας, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ).

Πηγή: life-events.gr