| sadowod.com | vivaspb.com |

Διακρίσεις για Ουκρανία και Ελλάδα στο «Κύπελλο Αφροδίτη 2017» στην Αθήνα

Γράφτηκε από τον/την Admin1 . ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

AphroditCup

AphroditCup

Στο ετήσιο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής που διεξήχθη στην Ελλάδα, στα πολλά αγωνίσματα ομαδικών ασκήσεων για ηλικίες κάτω των 18 ετών, η Ουκρανία κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Η ελληνική κομψότητα κέρδισε μια πρωτιά και συνολικά μετάλλια.

Το ετήσιο τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής «Κύπελλο Αφροδίτη» πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 24 έως τις 26 Μαρτίου, με τη συμμετοχή περισσότερων από είκοσι χώρες.

Την Ουκρανία στην έγκριτη διεθνή αθλητική εκδήλωση εκπροσώπησε η ομάδα ρυθμικής γυμναστικής με επικεφαλής την προπονήτρια Olga Lobas και συμπεριλαμβανομένων των αθλητριών Nikolchenko Vladislava, Dovzhenko Tatyana, Sidak Alina, Vysochanska Marichka και Bondarchuk Mariola.

AphroditCup1

AphroditCup1

Φότω: Embassy Of Ukraine to the Hellenic Republic

Στα δύο αγωνίσματα με τις κορδέλες, οι Ουκρανές έλαβαν 14.100 και 16.000 βαθμούς αντιστοίχως και με το σύνολο των 30.100 κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

Την πρώτη θέση κατέκτησε με 33.300 βαθμούς η ομάδα της Ρωσίας, ενώ τρίτη κατετάγη η Ουγγαρία (30.050).

Οι αθλήτριες από την Ελλάδα, Ελένη Κελαϊδίτη και Κατερίνα Δερβίση εκπλήρωσαν το πρόγραμμά τους με εντυπωσιακό τρόπο και έλαβαν το χρυσό και χάλκινο μετάλλιο αντιστοίχως, ενώ η Μιράντα Ψύκου πήρε τη δεύτερη θέση στους αγώνες μεταξύ των juniors.

AphroditCup2

Η Ελένη Κελαϊδίτη


Η συμμετοχή στο διαγωνισμό της ουκρανικής ομάδας εξασφαλίστηκε με την υποστήριξη του Υπουργείου Νεολαίας και Αθλητισμού της Ουκρανίας καθώς και με τη βοήθεια της Πρεσβείας της Ουκρανίας στην Ελλάδα.

Μετάφραση: Ιωάννα Τελιανίδη

Πηγή: 1