| sadowod.com | vivaspb.com |

Ουκρανοί παράγουν σύστημα ηχομόνωσης για αυτοκίνητο της εταιρείας «Bentley»

Γράφτηκε από τον/την Admin2 . ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εδώ και μερικά χρόνια, στην Ουκρανία δραστηριοποιείται μια επιχείρηση η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή ηχομόνωσης για τα αυτοκίνητα.

Μετά τη σύγκρουση με τη Ρωσία, η συγκεκριμένη ουκρανική εταιρεία η οποία ασχολείται με τη δημιουργία συστήματος απομόνωσης του θορύβου και των κραδασμών για τα αυτοκίνητα, αποφάσισε να αναπτύξει την εγχώρια παραγωγή της. Όλα τα υλικά που απαιτούνται για τις παραγγελίες, δημιουργούνται πλέον στα εργαστήρια της ίδιας εταιρείας.

Στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Κάνε επιχειρήσεις» (укр. - "Роби бізнес"), ένα project σχεδιασμένο για να αφηγείται ιστορίες Ουκρανών επιχειρηματιών οι οποίοι κατάφεραν να διαγράψουν επιτυχίες όχι μόνο στην Ουκρανία αλλά και στο εξωτερικό, αναφέρεται ότι μέσα σε διάστημα τριών ετών η εταιρεία κατάφερε να βασίσει την παραγωγή της στα Ουκρανικά υλικά, σε ποσοστό 100%!

«Εξοπλισμός που να έχει αγοραστεί, σχεδόν δεν υφίσταται πλέον. Όλα όσα βρίσκονται  σε λειτουργία κατασκευάστηκαν εντός της εταιρείας και είναι η βάση της παραγωγής μας. Τον απαραίτητο εξοπλισμό, τον φτιάχνουμε οι ίδιοι για τον εαυτό μας και αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας μας» αναφέρει ο συνιδιοκτήτης Ρόμαν Χορούνζιϊ (укр. - Роман Хорунжий).

Σήμερα η εταιρεία ανήκει στο γκρουπ των κορυφαίων κατασκευαστών της Ουκρανίας στον κλάδο της ηχομόνωσης και σταδιακά εκτοπίζει ολοένα και περισσότερους ανταγωνιστές από την ευρωπαϊκή αγορά.

Κάθε μήνα πραγματοποιούνται παραδόσεις σε συνεργείο της διάσημης αυτοκινητοβιομηχανίας «Bentley», στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα εγχώρια προϊόντα πωλούνται σε περίπου 20 χώρες της Ευρώπης. Τα ουκρανικά προϊόντα ηχομόνωσης είναι 10 φορές φθηνότερα και η ποιότητά τους δεν είναι κατώτερη από τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά.

Μετάφραση: Κίρα Βερεστσάγκινα

Πηγή: unian.ua