| sadowod.com | vivaspb.com |

Η νέα mobile εφαρμογή για την πώληση σιδηροδρομικών εισιτηρίων

Γράφτηκε από τον/την Admin2 . ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κρατική εταιρία σιδηροδρομικών μεταφορών «Ukrzaliznytsia» συνεχίζονται οι διαδικασίες εκσυγχρονισμού. Έχουν αναφερθεί στο παρελθόν η αγορά νέων βαγονιών και η συνολική μεταρρύθμιση. Εκτός από αυτά, η εταιρεία σχεδιάζει έως το τέλος του 2016 να θέσει σε λειτουργία μια εφαρμογή για κινητά ώστε να προωθήσει την πώληση σιδηροδρομικών εισιτηρίων στους χρήστες συσκευών με το λειτουργικό σύστημα (OS) του Android.


Ειδικότερα, ο επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας Wojciech Balchun κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στρογγυλής τραπέζης στο Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο δήλωσε την Τετάρτη, ότι μια παρόμοια εφαρμογή θα φτιαχτεί αργότερα και για την πλατφόρμα iOS.

Επίσης, για τον περαιτέρω τεχνολογικό εκσυγχρονισμό της εταιρίας δημιουργήθηκε η ειδική θέση διευθυντού της τεχνολογίας πληροφοριών, οπότε για τους επόμενους τρεις μήνες, σχεδιάζεται να αναπτυχθεί μια στρατηγική πληροφοριών της «Ukrzaliznytsia». Σύμφωνα με τα λόγια του Balchun, πάρθηκε επίσης η απόφαση να ακυρωθεί το σύστημα κράτησης εισιτηρίων για τους εμπορικούς πελάτες. Υπάρχει η σκέψη αυτή η υπηρεσία να διατηρηθεί μόνο για τα δημόσια ιδρύματα.

Μετάφραση: Ιωάννα Τελιανίδη

Πηγή: global-ukraine-news