| sadowod.com | vivaspb.com |

Τιμήθηκε με το μετάλλιο του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών κ. Παντελής Μπούμπουρας

Γράφτηκε από τον/την Admin2 . ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Τιμητικό μετάλλιο του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας για την συμβολή στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας απονεμήθηκε σήμερα στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών κ. Παντελή Μπούμπουρα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην οποία παρέστη ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πετρό Ποροσένκο.

Η εκδήλωση έγινε στο κεντρικό στρατιωτικό νοσοκομείο του Κιέβου με αφορμή την εθνική ημέρα του “Εργαζόμενου στον τομέα της υγείας” που γιορτάζεται σήμερα στην Ουκρανία. Ο κ. Μπούμπουρας δέχθηκε την ιδιαίτερα τιμητική διάκριση καθώς το προηγούμενο διάστημα ο ίδιος - μέσω του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών και Επιχειρήσεων στην Ουκρανία- χρηματοδότησε σειρά από δωρεές φαρμακευτικού υλικού που προοριζόταν για διάφορα στρατιωτικά νοσοκομεία της χώρας.

Το συνολικό ποσό της βοήθειας ξεπερνάει τα δύο εκατομμύρια γρίβνες και δόθηκε στα νοσοκομεία Κιέβου, Μαριούπολης και Οδησσού. Σε αυτά τα νοσοκομεία περιθάλπονται στρατιώτες που έχουν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της Αντιτρομοκρατικής Επιχείρησης στην Ανατολική Ουκρανία αλλά και απλοί πολίτες που ζουν σε συγκεκριμένες περιοχές.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επιχειρηματιών και Επιχειρήσεων της Ουκρανίας κινείται τους τελευταίους μήνες, με διάφορες πρωτοβουλίες του, προσπαθεί να εμβαθύνει τις σχέσεις του με την κοινωνία της Ουκρανίας. Αυτό γίνεται και ως δείγμα της ευγνωμοσύνης των επιχειρηματιών για την ευκαιρία που του δόθηκε σε αυτή τη χώρα αλλά και ως μια προσπάθεια καλλιέργειας σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συμπάθειας ανάμεσα στον ελληνικό και τον ουκρανικό λαό.

Πηγή: 1