| sadowod.com | vivaspb.com |

Aλλάζει εντελώς πρόσωπο. Το Athens Heart μετατρέπεται σε πολυτελές, εκπτωτικό πολυκατάστημα

Γράφτηκε από τον/την Admin2 . ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η PASAL Development AE υπέγραψε μέσω της θυγατρικής της DORECO ΑΕ συμφωνία με την Hines για το εμπορικό κέντρο Athens Heart στην Πειραιώς 180, στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα από την 29/08/2019 η Hines αναλαμβάνει την διαχείριση (asset management) του εμπορικού κέντρου, ενώ η PASAL θα συνεχίσει παράλληλα να υποστηρίζει την λειτουργία του.

Η συμφωνία αποσκοπεί στην ενίσχυση του εμπορικού κέντρου και αποτελεί το πρώτο στάδιο πλάνου αναδιάρθρωσης μέσω μετατροπής του σε εκπτωτικό και επέκτασης των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων (και με την προσθήκη κινηματογραφικών αιθουσών). Ο στόχος είναι να υπάρξει πλήρης εκμετάλλευση των δυνατοτήτων και της ποιότητας του Athens Heart εν μέσω και της ευνοϊκότερης συγκυρίας για τα εμπορικά κέντρα και της βελτίωσης των γενικότερων οικονομικών συνθηκών.

Η Hines, η διεθνής επενδυτική εταιρία real estate, προχώρησε σε κοινοπραξία με την Εθνική Τράπεζα για την ανακατασκευή του εμπορικού κέντρου 22.000 τ.μ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εμπορικό κέντρο, το οποίο θα μετονομαστεί σε Gazi Outlets, θα διαθέτει κινηματογράφο και θα υποστεί ριζική ανακαίνιση ενώ η ανακατασκευή θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021.

Ο Paul Gomopoulos, Διευθύνων Σύμβουλος της Hines στην Ελλάδα, είπε: «To Gazi Outlet θα αποτελέσει έναν συναρπαστικό προορισμό στην καρδιά της πρωτεύουσας, προσφέροντας τις καλύτερες ελληνικές και διεθνείς μάρκες ένδυσης, καταστήματα εστιατορίων και café καθώς και χώρους αναψυχής. Θεωρούμε ότι το Γκάζι είναι μία πολύ ζωντανή και ελκυστική περιοχή, γνωστή και για το «Τεχνόπολις» κέντρο πολιτισμού και εκδηλώσεων τόσο στους Αθηναίους όσο και σε τουρίστες. Η Hines έχει ένα συνολικό χαρτοφυλάκιο εμπορικών ακινήτων άνω του 1 εκατομμυρίου τ.μ. και διεθνή εμπειρία στην ανάπτυξη και εκμετάλλευση εμπορικών κέντρων, ενώ έχει αναδειχθεί ο μεγαλύτερος διαχειριστής outlet mall στην Ρωσία. Έχουμε μια σαφή στρατηγική να επανατοποθετήσουμε το ακίνητο στην αγορά και να αξιοποιήσουμε τη διεθνή και τοπική εμπειρία μας για να δημιουργήσουμε έναν συναρπαστικό νέο προορισμό στην Αθήνα.»

Πηγή: womantoc.gr