Κέικ με σύκα
Ελληνική Κουζίνα & Σπεσιαλιτέ
Ποιά παραδοσιακά ελληνικά φαγητά μου προτείνετε να δοκιμάσω; Η ελληνική κουζίνα φημίζεται ανά τον κόσμο για τη γευστιικότητα της,
Το Μουσείο Ακρόπολης «γιορτάζει» το αυγουστιάτικο φεγγάρι
Τα πάντα γύρω από το ελαιόλαδο (το νέκταρ των θεών)
Το ελαιόδεντρο είναι ένα ευλογημένο δέντρο, που ευδοκιμεί στον πετρώδη και άγονο χώρο της Μεσογείου. Παράγει καρπό κάτω από αντίξοες συνθήκες ανομβρίας, δυνατών ανέμων και υψηλών θερμοκρασιών, ενώ η μακροζωία και η παραγωγικότητά του, έγραψε την ιστορία των μεσογειακών λαών. Η ελιά φώτισε, έθρεψε, θεράπευσε, στεφάνωσε και ταυτίστηκε με υψηλά ιδανικά ενώ παράλληλα ενέπνευσε για χρόνια τον πολιτισμό της ανατολικής Μεσογείου.