| sadowod.com | vivaspb.com |

Τα ζόμπι ξαμολιούνται!

Γράφτηκε από τον/την Admin1 . ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Zombie

Zombie

Είσαι φαν του “The walking dead”; Σου αρέσει να βλέπεις ταινίες όπως τη «Νύχτα των ζωντανών νεκρών» ή «Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα»; Είναι, τέλος πάντων, τα ζόμπι η αδυναμία σου;

Η περίοδος του καρναβαλιού σού δίνει την ευκαιρία να γίνεις ένα από αυτά -ή κάποιο άλλο από τα τέρατα που θαυμάζεις- και να πλημμυρίσεις μαζί με τους συντρόφους σου τους δρόμους του κέντρου σε μία ξεχωριστή παρέλαση των ζόμπι, το Zombie Walk Athens 2017!

Η παρέλαση ξεκινά σήμερα, Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στις 18:00, με αφετηρία το μετρό Συντάγματος και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Ο ετήσιος, τερατώδης περίπατος των «διαφορετικά ζωντανών», μια φρέσκια, τρελή ιδέα ζόμπι παρέλασης στο κέντρο της πόλης πραγματοποιείται στο πλαίσιο αντίστοιχων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο εξωτερικό. Ζόμπι και πλάσματα αλλόκοσμα, θα ακούσουν το κάλεσμα του #zombiethrillerparty και θα «συρθούν» από την Ερμού και το Θησείο μέχρι το Χυτήριο Theatre & ART Cafe (Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός) σκορπώντας τη φρίκη στο διάβα τους!

Το Zombie Walk ξεκίνησε to 2001 από την Αμερική και συγκεκριμένα από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε και στην Ευρώπη. Είναι μια παρέλαση «νεκροζωντανών», στην οποία οι συμμετέχοντες ντύνονται, μακιγιάρονται σαν ζόμπι και περιφέρονται στην πόλη, πειράζοντας και ανατριχιάζοντας τους περαστικούς! Το event αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια και διοργάνωση πολλών ομάδων που σχετίζονται με τις ταινίες και σειρές τρόμου, τη μουσική και το cosplay.

Η μακάβρια… πομπή θα καταλήξει κατά τις 20.00 στο Χυτήριο, όπου η βραδιά θα συνεχιστεί με ένα μοναδικό πάρτι αφιερωμένο στην περσινή σειρά-hit του Netflix, “Stranger things”, έναν ύμνο στα ‘80s και την ποπ κουλτούρα τους -η είσοδος κοστίζει 6 ευρώ. Η αρχή θα γίνει με την προβολή της ταινίας “The monster squad” στις 20.00, ενώ η βραδιά θα συνεχιστεί με DJ Sets, βίντεο προβολές, έκθεση συλλεκτικών ‘80s παιχνιδιών, βιντεοπαιχνίδια που έκαναν το ντεμπούτο τους την ίδια δεκαετία, καθώς και διαγωνισμό καλύτερης εμφάνισης.


Πηγή: 1