Πρασοτηγανιά με Σαγανάκι του Γιώργου Τσελεμεντέ
Η συγκεκριμένη ειναι εύκολη και γρήγορη ..
ΥΛΙΚΑ
1 ΚΙΛΟ ΚΡΕΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ
1 ΚΙΛΟ ΠΡΑΣΑ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΑΔΙ
300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Κόβουμε το κρέας μας σε κομμάτια και το πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο. Το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με το μισό λάδι και το αφήνουμε να μαλακώσει. Πλένουμε τα πράσα τα κόβουμε σε ροδέλες και τα πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι, Σε ένα άλλο τηγάνι ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε τα πράσα μας μέχρι να μαλακώσουν και αυτά. Βάζουμε σε μια πιατέλα το χοιρινό μας και τα πράσα μαζί, κόβουμε το τυρί μας σε κυβάκια και αφού το αλευρώσουμε το τηγανίζουμε γυρνώντας το μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές , το ρίχνουμε πάνω από το χοιρινό με τα πράσα.
Καλή σας όρεξη !
Πηγή: 1