| sadowod.com | vivaspb.com |

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του πρώτου ουκρανικού 3D για το κινούμενο σχέδιο «Μικίτα Κοζεμιάκα»

Γράφτηκε από τον/την Admin2 . ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ταινία αυτή κινουμένων σχεδίων, αφηγείται την ιστορία του διάσημου ήρωα στην Ουκρανία, Κύριλλου Κοζεμιάκα, ο οποίος νίκησε το τελευταίο φίδι. Ο κύριος χαρακτήρας είναι ο 12χρονος Μικίτα, ο οποίος δεν έχει την καταπληκτική φυσική δύναμη του πατέρα του, αλλά χάρη στη δύναμη του χαρακτήρα του καλείται και εν τέλει καταφέρνει να νικήσει το φίδι και να σώσει τον κόσμο.

«Η πρεμιέρα του κινουμένου σχεδίου θα είναι παγκόσμια, αυτός ήταν και ο λόγος που αποφασίσαμε να κάνουμε το πρωτότυπο στην αγγλική γλώσσα. Για να δημιουργήσουμε την ταινία απασχολήσαμε επαγγελματίες, όχι μόνο από την Ουκρανία, αλλά και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Με την προσαρμογή του σεναρίου ασχολείται η αμερικανική εταιρεία, και την προσομοίωση των ομιλιών των χαρακτήρων πραγματοποίησαν διάσημοι Αμερικανοί ηθοποιοί, στα ονόματα των οποίων δεν θέλουμε να αναφερόμαστε προς το παρόν»- είπε ο producer Dmitro Belinsky.

Την ίδια στιγμή, στην ουκρανική γλώσσα, οι χαρακτήρες του κινούμενου σχεδίου θα μιλήσουν με τις φωνές διάσημων προσωπικοτήτων της χώρας μας.

Μετάφραση: Ιωάννα Τελιανίδη

Πηγή: 1