| sadowod.com | vivaspb.com |

Οι Ουκρανοί εντυπωσίασαν τους κριτικούς του «So You Think You Can Dance»

Γράφτηκε από τον/την Admin1 . ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

UkrainiansAtDance

UkrainiansAtDance

«Ε-ξαι-ρε-τι-κοί !!!», έτσι περίγραψε ο Πάνος Μεταξόπουλος τους Ουκρανούς συμμετέχοντες του προκριματικού γύρου του ελληνικού χορευτικού talent show «So You Think You Can Dance».

Ο Oleksandr Bakharyev και ο Oleksandr Ponomarov είναι ξαδέρφια. Αν και γεννήθηκαν σε διάφορες πόλεις της Ουκρανίας, έχουν μεγαλώσει μαζί, και οι δύο ζούνε στην Ελλάδα, ακόμα και μαζί εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή του «So You Think You Can Dance».

Ο Oleksandr Bakharyev ειδικεύεται στη Latino. Και ο ξάδελφος-συνονόματός του από μόνος του έμαθε popping - είδος χορού του δρόμου.

Τις παρουσιάσεις τους τα αγόρια έχουν αφιερώσει στη γιαγιά τους, η οποία πρώτη ήρθε στην Ελλάδα και υποστήριζε συνεχώς την οικογένειά της. Ήταν παρούσα στο τηλεοπτικό στούντιο. Οι κριτές κάλεσαν την γυναίκα στη σκηνή για να τη συγχαρούν για τις επιτυχείς των εγγονών.

Όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής σημείωσαν την πρωτοτυπία και τη δεξιοτεχνία των δύο Oleksandr. Και, φυσικά, τους έδωσαν το «πράσινο φώς» για τον επόμενο γύρο του διαγωνισμού.

Ευχόμαστε καλή τύχη και την νίκη στους συμπατριώτες!


Άννα Μανιάτη