| sadowod.com | vivaspb.com |

Η Ουκρανία ξεκίνησε την παραγωγή βενζίνης προτύπου Euro 5

Γράφτηκε από τον/την Admin1 . ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

FuelEuro5

Η ουκρανική εταιρεία παραγωγής φυσικού αερίου UkrGasVydobuvannya ξεκίνησε την παραγωγή βενζίνης προτύπου Euro 5 στο Τμήμα Επεξεργασίας Πετρελαίου και Συμπυκνώματος Φυσικού Αερίου του Σεμπελίνκα (ΤΕΠΣΦΑ), σύμφωνα με την υπηρεσία τύπου της εταιρείας.

Το ΤΕΠΣΦΑ του Σεμπελίνκα, όπως είχε σχεδιαστεί, ξεκίνησε την παραγωγή βενζίνης τύπου А-95, που συμμορφώνεται με το ευρωπαϊκό πρότυπο εκπομπών Euro 5, στο πλαίσιο έργων αναβάθμισης.

«Η μετάβαση στο πρότυπο Euro 5 αποτελεί το επόμενο βήμα για την ποιοτική βελτίωση όλων των προϊόντων του ΤΕΠΣΦΑ και των άλλων εγκαταστάσεων επεξεργασίας που ανήκουν στην εταιρεία. Ας σημειώσουμε ότι τον Απρίλιο, η εταιρεία UkrGasVydobuvannya ξεκίνησε την παραγωγή βενζίνης προτύπου Euro 4 και ανήγγειλε πως θα μεταβεί στο πρότυπο Euro 5 πριν από το τέλος του έτους», αναφέρει το δελτίο τύπου της εταιρείας.

Η πρώτη παρτίδα της βενζίνης τύπου А-95 προτύπου Euro 5 παραγόμενη από το ΤΕΠΣΦΑ θα είναι διαθέσιμη προς πώληση στην επερχόμενη δημοπρασία που θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου 2016 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «Ουκρανικό χρηματιστήριο ενέργειας».
Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, η αναβάθμιση της τεχνολογικής μεθόδου θα φέρει τους ποιοτικούς δείκτες των προϊόντων στα υψηλά περιβαλλοντικά πρότυπα. Κατά το εγγύς μέλλον, η εταιρεία σχεδιάζει πλήρη μετάβαση στην παραγωγή ντίζελ Euro 4 και βενζίνης А-92 προτύπου Euro 5.


Μετάφραση: Αλίνα Σκιντάνοβα

Πηγή: Global Ukraine News