| sadowod.com | vivaspb.com |

Η Ουκρανία συμμετέχει στην διεθνή έκθεση Innotrans 2016

Γράφτηκε από τον/την Admin1 . ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Innotrans20160

Innotrans20160

Από 20 έως 23 Σεπτεμβρίου, στη Βερολίνο πραγματοποιείται η μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο των προϊόντων που σχετίζονται με σιδηρόδρομους.

3455 εταιρείες από 62 χώρες ήρθαν στη Γερμανία για να παρουσιάσουν τα επιτεύγματά τους και να βρουν εταίρους. Την Ουκρανία στο πλαίσιο της έκθεσης εκπροσωπούν 13 εταιρείες από Kharkiv, Zaporizhzhya, Kahovka, Kremenchug, Kyiv, Dnipro, Lviv.

Η διευθύντρια Marketing του Industrial Group UPEC, Natalia Akimenko πιστεύει, ότι η Ουκρανία έχει προϊόντα να προσφέρει στην ευρωπαϊκή αγορά.

«Στην ευρωπαϊκή αγορά έχουμε πολύ σοβαρούς ανταγωνιστές. Η έκθεση τέτοιου επιπέδου επιτρέπει να παρουσιάσουμε τα καλύτερά της εξέλιξής μας και να διασφαλίσουμε τη φήμη μας ως προμηθευτής σύγχρονου εξοπλισμού υψηλής ποιότητας ",είπε ο αναπληρωτής διευθυντής του εργοστασίου «Electrotyazhmash», Dmytro Kostyuk.

Innotrans201600

Innotrans201600

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Γερμανία, την έκθεση επισκέφτηκε ο Υπουργός Υποδομών της Ουκρανίας Volodymyr Omelyan, και επικεφαλής της JSC «Ukrzaliznytsia» («Ουκρανικοί σιδηρόδρομοι»), Wojciech Balczun. Στις 20 Σεπτέμβρη, ο τελευταίος υπέγραψε υπομνήματα σχετικά με τη συνεργασία μεταξύ της JSC «Ukrzaliznytsia», της Siemens και της πολωνικής εταιρείας PESA.


Άννα Μανιάτη