| sadowod.com | vivaspb.com |

Η εφαρμογή, την οποία δημιούργησε ένα κορίτσι από την Ουκρανία, μπήκε στον κατάλογο των καλύτερων εκδόσεων της Apple

Γράφτηκε από τον/την Admin1 . ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ink hunter

ink hunter
,

Η Apple ανέφερε τις κύριες τάσεις και τα καλύτερα προγράμματα του 2017. Αυτή τη φορά, οι συντάκτες του App Store επέλεξαν την ουκρανική AR-εφαρμογή

InkHunter η οποία, με την επαυξημένη πραγματικότητα, επιτρέπει στους χρήστες να "δοκιμάσουν" το τατουάζ. Από τον Απρίλιο του 2016, περισσότεροι από 6,5 εκατομμύρια χρήστες έχουν κατεβάσει το InkHunter από τις εφαρμογές για iOS και Android.

Η λήψη είναι δωρεάν. Μέσα σε ένα μήνα χρησιμοποιείται από 350.000-500.000 άτομα, οι περισσότεροι είναι Αμερικανοί ηλικίας 20-30 ετών. Δημιουργός της επιτυχημένης εφαρμογής είναι η νεαρή Αλεξάνδρα Ρογατσόβα από την μικρή πολύ Κολομία στη Δυτική Ουκρανία. Από την παιδική ηλικία, η Αλεξάνδρα λάτρευε τα μαθηματικά, έλαβε μέρος σε σχολικούς διαγωνισμούς και στο λύκειο ενδιαφέρονταν για την επιστήμη των υπολογιστών. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Χάρκοβο. Τώρα είναι 24 ετών και είναι η CEO μιας αμερικανικής επιχείρησης με 6 εκατομμύρια χρήστες στη Νέα Υόρκη.

INKHUNTER Oleksandra Rohachova

INKHUNTER Oleksandra Rohachova

Η ιστορία της επιτυχίας της Αλεξάνδρας ειπώθηκε στο ηλεκτρονικό περιοδικό Marketing Challenge και για το έργο της έγραψαν περιοδικά σε 40 χώρες, μεταξύ αυτών τα διάσημα Vogue και Cosmopolitan.

Μαζί με την Αλεξάνδρα, στη Νέα Υόρκη συνεργάζεται ο Παβλό Ραζουμόβσκιι και ακόμα δύο μέλη της ομάδας είναι στην Ουκρανία. Προσλαμβάνουν επίσης και ελεύθερους επαγγελματίες για συγκεκριμένες εργασίες. Πρώτα απ 'όλα, οι ιδρυτές σχεδιάζουν να επεκτείνουν την ομάδα στην Ουκρανία - αποδείχθηκε πιο βολικό από το να συγκεντρώνουν τις δυνάμεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέχρι στιγμής, η ομάδα Inkhunter κρατάει ρυθμούς στην τεχνολογία. Πρόσφατα συμφωνήθηκε μια συνεργασία με το Fox Film Studio. Η εταιρία ετοιμάζει μία σειρά, στην οποία ο πρωταγωνιστής έχει πολλά τατουάζ. Το Fox πρότεινε την τοποθέτηση μιας γκαλερί των τατουάζ στην εφαρμογή InkHunter.


Μετάφραση: Ολεξάνδρα Τσιούπεκ