| sadowod.com | vivaspb.com |

Οι Ουκρανοί ελεύθεροι σκοπευτές είναι οι καλύτεροι στον κόσμο

Γράφτηκε από τον/την Admin2 . ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ομάδα των ελεύθερων σκοπευτών από την Εθνική Φρουρά της Ουκρανίας και την αστυνομία κέρδισαν το Παγκόσμιο Κύπελλο στρατιωτικών και αστυνομικών ελεύθερων σκοπευτών.

Η ουκρανική ομάδα κέρδισε στους ατομικούς και ομαδικούς αγώνες, όπως αναφέρεται από την υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών.

Οι διαγωνισμοί πραγματοποιήθηκαν στη Βουδαπέστη. Συμμετείχαν ομάδες αστυνομικών και στρατιωτών από την Ουγγαρία, το Βέλγιο, τη Λευκορωσία, την Κίνα, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Ρωσία, τη Λετονία, τη Φινλανδία, τη Γερμανία και άλλες. Σε σύνολο - 66 ομάδες από 18 χώρες.

Ανταγωνίστηκαν σε ατομικούς και ομαδικούς διαγωνισμούς. Έπρεπε να χτυπήσουν στόχους σε απόσταση 15 έως 900 μ. Οι περισσότερες ασκήσεις εκτελούταν σε ασυνήθιστες θέσεις και σε διάφορες περιπτώσεις διαφόρων πεδίων βολής. Οι ελεύθεροι σκοπευτές έριχναν βολές και από εξοπλισμό πεζικού – από τανκ, από τεθωρακισμένα οχήματα και φορτηγά. Το πρόγραμμα περιλάμβανε και νυκτερινή σκόπευση. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, κάθε συμμετέχων πραγματοποίησε 30 ασκήσεις.

Μετάφραση: Άννα Μανιάτη

Πηγή: gazeta.ua