| sadowod.com | vivaspb.com |

Η Ryanair εγκαινιάζει τη γραμμή Κίεβο-Αθήνα

Γράφτηκε από τον/την Admin1 . ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ryanair

Οι αεροπορική εταιρεία Ryanair ανακοίνωσε νέες πτήσεις από την Ουκρανία, το κόστος των εισιτηρίων ξεκινά από πέντε ευρώ.

Αυτό συζητήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης μεταξύ του Προέδρου Πετρό Πόροσένκο και του Εμπορικού Διευθυντή Ryanair David O'Brien, σύμφωνα με το epravda .

Από τον Απρίλιο του 2019 η αεροπορική εταιρεία θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις από το Κίεβο προς Αθήνα, Δουβλίνο, Μάντσεστερ, Πάφο και Σόφια.

Οι πτήσεις Κίεβο-Αθήνα και Αθήνα-Κίεβο θα εκτελούνται από το αεροδρόμιο Boryspil δύο φορές την εβδομάδα τις Τρίτες και τα Σάββατα.Τα εισιτήρια διατίθενται ήδη στην ιστοσελίδα Ryanair.com της αεροπορικής εταιρείας

Τα μέρη συμφώνησαν ότι τα επόμενα χρόνια η εταιρεία θα επενδύσει στην Ουκρανία περίπου 1,5 δισ. Ευρώ.

Επί του παρόντος, η Ryanair πραγματοποιεί πτήσεις από το αεροδρόμιο Boryspil σε 12 προορισμούς, και από το αεροδρόμιο Lviv σε πέντε προορισμούς.

Νωρίτερα, ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Michael O'Leary είπε ότι η Ryanair αγοράζει 50 νέα αεροσκάφη και θα αυξήσει τον αριθμό των πτήσεων προς την Ουκρανία, θα μπει σε πέντε αεροδρόμια της Ουκρανίας και, ενδεχομένως, να ιδρύσει βάση.
Είπε επίσης ότι το άνοιγμα των πτήσεων στην Ουκρανία θα δημιουργήσει έως και 600 νέες θέσεις εργασίας σε τοπικές συνδεδεμένες επιχειρήσεις, εκ των οποίων 410 στο Κίεβο και 190 στο Λβιβ.


Μετάφραση: Άννα Μανιάτη