| sadowod.com | vivaspb.com |

Το Κίεβο ονομάστηκε ως η φθηνότερη πόλη για το ταξίδι του 2018

Γράφτηκε από τον/την Admin2 . ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η βαθμολογία «100 μέρη του κόσμου για τα ταξίδια του 2018: από τα πιο ακριβά έως τα φθηνότερα» δημιουργήθηκε από την βρετανική ταξιδιωτική εταιρεία Hoppa.
Η ουκρανική πρωτεύουσα υπερέβη την αξιολόγηση των πόλεων του κόσμου για το οικονομικότερο ταξίδι του 2018. Για την ενοικίαση κατοικιών, τρία γεύματα την ημέρα, διάφορα ποτά και εκδρομές - ο ταξιδιώτης θα πρέπει να πληρώσει κατά μέσο όρο 65 £ ανά ημέρα.
 
Η βαθμολογία «100 μέρη του κόσμου για τα ταξίδια του 2018: από τα πιο ακριβά έως τα φθηνότερα» δημιουργήθηκε από την βρετανική ταξιδιωτική εταιρεία Hoppa. Ο κατάλογος περιλαμβάνει πόλεις και ποσά που ξοδεύουν οι τουρίστες κατά μέσο όρο ανά ημέρα. Αυτές είναι οι δέκα πιο οικονομικές πόλεις που περιλαμβάνει η λίστα: 
 
1. Ho Chi Minh City, Βιετνάμ - περίπου 90 £,
 2. Σόφια, Βουλγαρία - 88 £, 
3. Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία - 88 £, 
4. Τζακάρτα, Ινδονησία – 85 £, 
5. Βουκουρέστι, Ρουμανία - 84 £, 
6. Κάιρο, Αίγυπτος - 79 £, 
7. Siem Reap, Καμπότζη - 79 £, 
8. Μανίλα, Φιλιππίνες - 70 £, 
9. στην Αττάλεια, Τουρκία – 70 £,
10. Κίεβο, Ουκρανία – 65 £.
 
Το σημαντικότερο ρόλο στη διαμόρφωση της διαβάθμισης έπαιξε το κόστος της στέγασης, το μεσημεριανό γεύμα σε ένα εστιατόριο και σε μια οικονομικό μπιστρό.
 
Έτσι, το φαγητό στο Κίεβο αποδείχθηκε φθηνότερο από όλες τις δηλωμένες εκατοντάδες πόλεις. Όσον αφορά το κόστος της στέγασης, η πόλη πήρε την 5η θέση μεταξύ των οικονομικών επιλογών. Έτσι, για να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα στο Κίεβο, σύμφωνα με την ταξιδιωτική εταιρεία Hoppa, κοστίζει περίπου 42 £ την ημέρα.
 
Με κόστος των κατοικιών φθηνότερα από το Κίεβο ήταν: Denpasar (Ινδονησία), Αττάλεια (Τουρκία), Πουκέτ (Ταϊλάνδη) και Τζακάρτα (Ινδονησία).
 
Την ίδια στιγμή, η πιο ακριβή πόλη για το ταξίδι του 2018 είναι η Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Για να κάνουν διακοπές εδώ, οι τουρίστες ξοδεύουν περίπου 346 £ την ημέρα.
 
Μετάφραση: Ιωάννα Τελιανίδη

Πηγή: unian.ua