| sadowod.com | vivaspb.com |

Έγκλημα στην Κηφισιά: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ την 33χρονη

Γράφτηκε από τον/την Admin2 . ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περίπου 15 κάλυκες βρέθηκαν στο υπόγειο γκαράζ όπου είχε στηθεί το καρτέρι θανάτου για την 33χρονη - Την βρήκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, η μητέρα της - Που στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τους δράστες της δολοφονίας


Άτομο γνωστό στην Ασφάλεια ήταν η 33χρονη που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά. Το 2011 η γυναίκα είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση στο Γαλάτσι ενώ μάλιστα ήταν έγκυος έξι μηνών. Οι πιστολέρο έστησαν ενέδρα στην οδό Βεϊκου και μόλις την είδαν να βγαίνει από κατάστημα και να κατευθύνεται στο μαύρο Smart, την πλησίασαν και τη γάζωσαν. Δεν κατάφεραν να την τραυματίσουν θανάσιμα όμως το θύμα χρειάστηκε να παραμείνει πολύ καιρό στην Εντατική.

Το 2009 είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ληστειών, ενώ στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας είχε μπει και η στενή σχέση που διατηρούσε με έγκλειστο των φυλακών το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε ληστείες και υποθέσεις της νύχτας. Το θύμα είχε πλούσια δραστηριότητα στα social media σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Η μητέρα της, την αναζητούσε από χθες καθώς δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και έτσι το μεσημέρι της Τετάρτης αποφάσισε να πάει στη μεζονέτα της Κηφισιάς προκειμένου να δει τι είχε συμβεί. Ήταν μαζί με την οικιακή βοηθό όταν στο γκαράζ του σπιτιού βρήκαν την 33χρονη νεκρή και βουτηγμένη σε λίμνη αίματος.

Οι δράστες την σκότωσαν μέσα στο αυτοκίνητό της, μια σπορ Μερσεντές. Οι εκτελεστές τη γάζωσαν με καλάσνικοφ ενώ στο σημείο βρέθηκαν περίπου 15 κάλυκες.

Η 33χρονη έμενε στην Κηφισιά μαζί με την επτάχρονη κόρη της.

Πηγή: protothema.gr