| sadowod.com | vivaspb.com |

Φιλοπάππου: Αυτοί σκότωσαν τον 25χρονο Νίκο - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Γράφτηκε από τον/την Admin1 . ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

25xronos filopappou

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της φρικτής ληστείας μετά φόνου που σημειώθηκε στου Φιλοπάππου, με θύμα έναν 25χρονο Έλληνα φοιτητή.

Ο νεαρός, που σπούδαζε στη Σκωτία, είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα. Την 15η Αυγούστου είχε πάει βόλτα με μια φίλη του στο λόφο του Φιλοπάππου για να θαυμάσουν και να φωτογραφίσουν από ψηλά την ελληνική πρωτεύουσα.

Εκεί, δέχτηκαν επίθεση από ομάδα αδίστακτων κακοποιών οι οποίοι με την απειλή σπασμένου μπουκαλιού προσπάθησαν να τους ληστέψουν.

Ο άτυχος Νικόλας βρέθηκε στο κενό από τα βράχια του Φιλοπάππου με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα ξεκίνησαν οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

«Τον απειλούσαμε με σπασμένο μπουκάλι μέχρι που έπεσε»
Ομολόγησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης οι τρεις αλλαδαποί -δύο Πακιστανοί και ένας Ιρακινός- ότι είναι οι δράστες της ληστείας και δολοφονίας του 25χρονου στου Φιλιπάππου.

Η ομολογία ενός από τους συλληφθέντες της συμμορίας που λήστεψε και δολοφόνησε τον 25χρονο στου Φιλοπάππου σοκάρει. Ήταν η τελευταία πράξη που έκλεινε την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν μερικές ημέρες.

Οι τρεις συλληφθέντες περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια πως έδρασαν στου Φιλοπάππου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ο ένας Πακιστανός ακινητοποίησε την κοπέλα και άρχισε να ψάχνει τα πράγματά της ενώ, ο ομοεθνής του μαζί με τον άνδρα από το Ιράκ είχαν στα χέρια τους ένα σπασμένο μπουκάλι.

Όπως περιέγραψαν στους αστυνομικούς, με το μπουκάλι αυτό απειλούσαν τον 25χρονο και εκείνος για να προστατευτεί άρχισε να κάνει βήματα προς τα πίσω πάνω στα βράχια, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να σκοτωθεί.

Αμέσως μετά, και ενώ ο 25χρονος ήταν νεκρός, οι δυο από τους αλλοδαπούς προσπάθησαν να φύγουν από τη χώρα ενώ ο τρίτος επέστρεψε στο κέντρο της Αθήνας σαν να μην συμβαίνει τίποτα καθώς πίστευε ότι ποτέ δεν θα έφταναν στα ίχνη του.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, οι δράστες είναι μέλη μιας από τις συμμορίες των Πακιστανών που δρουν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ενώ σημειώνεται ότι απενεργοποίησαν τα κινητά τηλέφωνά τους αμέσως μετά το θάνατο του 25χρονου φοιτητή.

Οι αστυνομικοί είχαν ταυτοποιήσει από την πρώτη στιγμή τους δράστες, καθώς είχε βρεθεί γενετικό τους υλικό και αποτυπώματα σε αντικείμενα, με τα οποία είχαν έρθει σε επαφή την ώρα που άρπαζαν την τσάντα της κοπέλας.

Οι δύο Πακιστανοί εντοπίστηκαν στην περιοχή της Ειδομένης ενώ αργά απόψε το βράδυ, το τρίτο μέλος της σπείρας εντοπίστηκε και συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας.


Πηγή: 1