| sadowod.com | vivaspb.com |

Εθνική τραγωδία: Τουλάχιστον 49 νεκροί από τις πυρκαγιές στην Αττική

Γράφτηκε από τον/την Admin2 . ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δράμα δίχως τέλος στην περιοχή της Ραφήνας - Περισσότεροι από 26 άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους έξω από ταβέρνα στο Μάτι και βρήκαν τραγικό θάνατο - Ανασύρουν συνεχώς νεκρούς από σπίτια - Φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι νεκροί είναι 49 και 156 είναι οι εγκαυματίες - τραυματίες από τους οποίους οι 11 παραμένουν διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση. Επίσης υπάρχουν και 16 παιδιά με εγκαύματα και τραύματα, χωρίς όμως να διατρέχει κάποιον κίνδυνο η υγεία τους.

Συγκλονιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται τις τελευταίες ώρες από το Μάτι, καθώς πριν από λίγο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr και του Κώστα Τσιτούνα, εντοπίστηκαν τουλάχιστον 26 άτομα νεκρά στην περιοχή της Αργυρής Ακτής.

Ο αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Γιώργος Κοκόλης, σε δηλώσεις του το πρωί της Τρίτης (24/07/2018) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και επικαλούμενος πληροφορίες από τον Ερυθρό Σταυρό, επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή.

Πηγή: newsbomb.gr