| sadowod.com | vivaspb.com |

Συλλυπητήρια ΥΠΕΞ για τα θύματα επιθέσεων σε ΗΠΑ και Μασσαλία

Γράφτηκε από τον/την Admin2 . ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποτροπιασμό για τις επιθέσεις σε Λας Βέγκας και Μασσαλία εκφράζει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών Με πέντε αναρτήσεις στο λογαριασμό του στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει σήμερα αποτροπιασμό για τις επιθέσεις στο Las Vegas και τη Μασσαλία και αλληλεγγύη στον αμερικανικό και τον γαλλικό λαό.
 
Ειδικότερα με δύο tweet, στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, αναφέρεται: «Eκφράζουμε αποτροπιασμό για επίθεση σε Las Vegas & αλληλεγγύη μας σε αμερικανικό λαό & κυβέρνηση. Ειλικρινή συλλυπητήρια».
 
Με τρία tweet, στην αγγλική, γαλλική και ελληνική γλώσσα, το ΥΠΕΞ επίσης τονίζει: «Οι σκέψεις μας σε οικείους θυμάτων άνανδρης τρομοκρατικής επίθεσης σε Μασσαλία. Είμαστε αλληλέγγυοι με λαό & κυβέρνηση Γαλλίας».
 
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ, σχολιάσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το μακελειό στο Λας Βέγκας, κι ενώ έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ η ένοπλη επίθεση με 58 νεκρούς και 515 τραυματίες, σε συναυλία μουσικής Κάντρι. 
 
"Είναι κάποια γεγονότα που δεν μπορεί να τα χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Οι σκέψεις μας στις οικογένειες των θυμάτων στο Las Vegas", έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.
 
Ο 64χρονος δράστης, Στίβεν Πάντοκ, που άνοιξε πυρ δεν ήταν γνωστός στις τοπικές αστυνομικές αρχές, ωστόσο η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό, ανακοινώνοντας ότι ο 64χρονος άνδρας προσηλυτίστηκε στο ισλάμ "πριν από κάποιους μήνες". 
 
Πηγή: news247.grnooz.gr