| sadowod.com | vivaspb.com |

Μητσοτάκης από το Ηράκλειο: Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε και να κυβερνήσουμε σωστά

Γράφτηκε από τον/την Admin2 . ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πρέπει, να πάμε άμεσα σε εκλογές. Ώστε οι Έλληνες να αποφασίσουν. Και η χώρα να αναπνεύσει. Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό τόσο καλύτερα για την Ελλάδα» διαμήνυσε από το Ηράκλειο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση.

Στην έναρξη της ομιλίας του τόνισε  ότι κάθε φορά παίρνει δύναμη από την Κρήτη, τους ανθρώπους της και τις μνήμες της, ενώ έκανε αναφορές και σε μια ομιλία του Ελευθερίου  Βενιζέλου στο Ηράκλειο.

«Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε και να κυβερνήσουμε σωστά» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι λιθαράκι της οικονομικής πολιτικής της ΝΔ θα είναι η μείωση των φόρων για να αναπνεύσει η οικονομία. Ζήτησε ακόμη να τον εμπιστευθούν λέγοντας:  «Ελάτε να ελευθερώσουμε το μέλλον».

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχει ψέμα που δεν είπε» ενώ υπογράμμισε «κανένα μέλλον δεν χτίζεται με λάσπη».

Για τα δύο χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, τόνισε:  «Η χώρα μας έχει δει πολλούς δημαγωγούς - δυστυχώς. Κανένας όμως δεν έφτασε τον κ. Τσίπρα. Ούτε αυτά που έκανε ως αντιπολίτευση, ούτε αυτά που κάνει ως κυβέρνηση. Δεν υπάρχει πολίτης που δεν εξαπάτησε. Δεν υπάρχει ψέμα που δεν είπε. Και τα αποτελέσματα τα ξέρουμε. Τα δύο χρόνια Τσίπρα, είναι τα χειρότερα από το 1974. Η Ελλάδα έκανε παντού πίσω».

Πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης:  «Ποτέ η Ελλάδα δεν έχει ξαναγνωρίσει τόσο ανεύθυνη, αδίστακτη και επιζήμια κυβέρνηση. Γι' αυτό και η καταδίκη της από τους πολίτες στις κάλπες θα είναι τόσο βαριά όσο θα είναι και η κρίση της Ιστορίας. Λαός και Ιστορία δεν θα δείξουν επιείκεια».

Για το ενδεχόμενο διακυβέρνησης της ΝΔ επισήμανε: «Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε και να κυβερνήσουμε σωστά. Λιθάρι της οικονομικής μας πολιτικής θα είναι η μείωση των φόρων. Για να αναπνεύσει η οικονομία - τόσο οι επιχειρήσεις όσο και τα νοικοκυριά».

Πηγή: star.gr