| sadowod.com | vivaspb.com |

Η Ουκρανία είναι έτοιμη να συνεργαστεί στενότερα με το ΝΑΤΟ και να επιταχύνει τις προετοιμασίες για την ένταξη

Γράφτηκε από τον/την Admin1 on . Posted in ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΗΠΑ

UkraineNATO

Η Ουκρανία είναι έτοιμη για στενότερη συνεργασία με το ΝΑΤΟ, περαιτέρω εφαρμογή συστηματικών μεταρρυθμίσεων στον τομέα της άμυνας και δεν αφαιρεί από την ημερήσια διάταξη τη δυνατότητα να ενταχθεί στο Σχέδιο Δράσης για τη Συμμετοχή στη Συμμαχία, δήλωσε ο Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι στις 31 Οκτωβρίου μετά τη συνάντηση της Επιτροπής ΝΑΤΟ-Ουκρανία στο Κίεβο.

Η Ουάσινγκτον θέλει να δώσει στην Ουκρανία την ιδιότητα του κύριου συμμάχου των Ηνωμένων Πολιτειών

Γράφτηκε από τον/την Admin2 on . Posted in ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΗΠΑ

Στη Βουλή των Αντιπροσώπων του Κογκρέσου των ΗΠΑ, παρουσίασαν ένα νομοσχέδιο που προβλέπει αυξημένη στήριξη της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας, την επέκταση της στρατιωτικής βοήθειας και τη χορήγηση του καθεστώτος του κύριου στρατιωτικού-πολιτικού συμμάχου των ΗΠΑ στο κράτος μας.

Ναυαρχίδα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ εισήλθε στη Μαύρη Θάλασσα για ασκήσεις με την Ουκρανία

Γράφτηκε από τον/την Admin2 on . Posted in ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΗΠΑ

Η ναυαρχίδα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, USS Mount Whitney, πλέει στη Μαύρη Θάλασσα για να συμμετάσχει σε ασκήσεις Sea Breese με την Ουκρανία. Αυτό αναφέρεται από την διοίκηση του αμερικανικού ναυτικού (US Navy) στην Ευρώπη, μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Twitter της.

Επιχείρηση στις ΗΠΑ για την εξάρθρωση botnet που συνδέονται με επιθέσεις κατά της Ουκρανίας

Γράφτηκε από τον/την Admin1 on . Posted in ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΗΠΑ

Hackers

Η Αμερικανική κυβέρνηση δήλωσε αργά την Τετάρτη ότι θα επιδιώξει να "απελευθερώσει" εκατοντάδες χιλιάδες μολυσμένους δρομολογητές και συσκευές αποθήκευσης από τον έλεγχο των χάκερ που σύμφωνα με ερευνητές ασφαλείας θα χρησιμοποιούνταν σαν "botnet" για να επιτεθούν στην Ουκρανία.